//cdncn.goodao.net/zzsteelgroup/zhanzhi-11.jpg
//cdncn.goodao.net/zzsteelgroup/zhanzhi-2.jpg
//cdncn.goodao.net/zzsteelgroup/zhanzhi-33.jpg

Daérah Gawé

Salaku industri bahan industri logam Cina ngarah, perdagangan baja nasional sareng logistik "Saratus perusahaan iman saé", perusahaan perdagangan baja Cina, "Top 100 perusahaan swasta di Shanghai".

abput_img

tentang Kami

ngalanggan

Kauntungan urang

Produk unggulan

Pikeun manajemén kelas hiji, ngalatih tim kelas hiji, narékahan pikeun kualitas kelas hiji, pikeun ngahontal kauntungan kelas munggaran.

Tingali sadayana katalog
Warta