SY295 Hot Rolled U Steel Lambaran Tihang Pikeun Konstruksi

Hot rolled U type steel sheet pile nyaéta tumpukan lambar baja anu dihasilkeun ku rolling panas ngaliwatan las.Kusabab téknologi canggih, kacamatan konci na ngagaduhan résistansi cai anu ketat.

Hot rolled U type steel sheet tihang prosés nyaéta: Hot-rolled steel geus dipencet dina suhu leuwih 1,700F, nu matak ngagampangkeun pikeun ngawangun jeung ngabentuk.1) Beam rectangular badag, disebut billet a, dipanaskeun sarta flattened kana roll badag;2) The roll tina baja dijalankeun ngaliwatan runtuyan rollers, masih dina suhu pisan tinggi, pikeun ngahontal dimensi dipikahoyong tur bentuk.

Urang bisa nyadiakeun layanan suplai langsung pikeun produk rengse
Urang bisa meta pikeun impor adat clearance
Kami wawuh jeung pasar Filipina sarta boga loba nasabah aya
Boga reputasi alus
img

SY295 Hot Rolled U Steel Lambaran Tihang Pikeun Konstruksi

Fitur

  • Hot rolled U type steel sheet pile nyaéta tumpukan lambar baja anu dihasilkeun ku rolling panas ngaliwatan las.Kusabab téknologi canggih, kacamatan konci na ngagaduhan résistansi cai anu ketat.

    Hot rolled U type steel sheet tihang prosés nyaéta: Hot-rolled steel geus dipencet dina suhu leuwih 1,700F, nu matak ngagampangkeun pikeun ngawangun jeung ngabentuk.1) Beam rectangular badag, disebut billet a, dipanaskeun sarta flattened kana roll badag;2) The roll tina baja dijalankeun ngaliwatan runtuyan rollers, masih dina suhu pisan tinggi, pikeun ngahontal dimensi dipikahoyong tur bentuk.

spésifikasi

1) Kelas: SY295 / SYM295 atanapi SY390 / SYM390
2) Tipe: U
3) Téhnik: digulung panas
4) Panjangna: 12m, atawa sakumaha per sarat customer urang
5) Service: lukisan, punching
6) packing: baku packing laut-pantes

Sababaraha ukuran tumpukan lambar baja panas digulung

steel u sheet pile 4
steel u sheet pile 5
steel u sheet pile 6
steel u sheet pile 7

Kauntungannana

1) Interlocks leuwih awét: Hal ieu ngamungkinkeun cadar bisa disetir tur ditarik sababaraha kali saméméh interlocks anu dipaké kaluar.

2) Leuwih alus-cocog pikeun teuas tihang nyetir: The interlocks on hot-rolled tumpukan lambar oge kandel tur tighter ti éta tihang lambar tiis-digulung.Ieu méré tumpukan lambar kakuatan leuwih gede pikeun disetir kana kaayaan taneuh tangguh

3) Eusi baja daur ulang luhur: syarat LEED kadang ngarahkeunnana pamakéan bahan daur ulang.Tumpukan lambar panas-digulung gaduh ampir 100% eusi baja daur ulang, sedengkeun tumpukan lambar tiis biasana diwangun ku sakitar 80% bahan daur ulang.

4) Langkung cai-kedap: Hot-digulung tumpukan lambar ngalakukeun hadé dina tés rembesan, alatan sabagian badag ka interlocks tighter

5) Konstruksina ramah lingkungan, sareng jumlah taneuh anu dicandak sareng beton anu dianggo dikirangan pisan, anu sacara efektif tiasa ngajagi sumberdaya darat.

https://www.zzsteelgroup.com/sy295-hot-rolled-u-steel-sheet-pile-for-construction-product/

Aplikasi

Hot rolled U tipe lambar baja tumpukan geus éksténsif dipaké dina duanana karya permanén sarta samentara di sakuliah dunya.Hot digulung U tipe lambar baja tihang loba dipaké dina proyék caah, proyék konstruksi, konstruksi darmaga jeung saterusna.

steel -u-sheet-pile 8

Aplikasi

Salaku Cina industri bahan logam ngarah usaha, dagang baja nasional jeung logistik "Saratus perusahaan iman alus", Cina usaha dagang baja, "Top 100 usaha swasta di Shanghai". Shanghai Zhanzhi industri Grup Co., Ltd., (pondok ka Zhanzhi Grup). ) nyokot "Integritas, Practicality, Inovasi, Win-Win" salaku hiji-hijina prinsip operasi na, salawasna persist dina putting paménta konsumén di tempat munggaran.

  • INTEGRITAS
  • WIN-WIN
  • PRAGMATIK
  • INOVASI

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami