ZM Zn-Al-Mg Alloy Steel Coil pikeun Mobil

ZM zn-al-mg steel coil mangrupakeun kacida korosi-tahan panas-dip Séng-Aluminium-Magnésium alloy coated lambar baja.Kusabab épék magnésium sareng aluminium, ZM gaduh résistansi korosi anu saé, résistansi scratch.

Urang bisa nyadiakeun layanan suplai langsung pikeun produk rengse
Urang bisa meta pikeun impor adat clearance
Kami wawuh jeung pasar Filipina sarta boga loba nasabah aya
Boga reputasi alus
img

ZM Zn-Al-Mg Alloy Steel Coil pikeun Mobil

Fitur

  • ZM zn-al-mg steel coil mangrupakeun kacida korosi-tahan panas-dip Séng-Aluminium-Magnésium alloy coated lambar baja.Kusabab épék magnésium sareng aluminium, ZM gaduh résistansi korosi anu saé, résistansi scratch.

spésifikasi

1. Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS
2.Grade: DC51D-DC57D + ZM, S250GD-S350GD + ZM, SCS490, SCS440, SCS570, jsb.
3. Thickness: 0.3mm-2.5mm, sadayana aya
4.Width: 600-1250mm, nurutkeun sarat konsumén '
5.Length: nurutkeun sarat per customer urang
6.Coil ID: 508/610mm
7.Coil beurat: 3-5 ton, nurutkeun sarat per customer urang
8.ZM baja boga dua jenis nurutkeun lapisan palapis Mg jeung Al
1) 3% Mg, 11% Al
2) 1% Mg, 1% Al
9.Packing: baku packing laut-pantes

Fitur

1. lalawanan korosi punjul Dina watesan lalawanan korosi, ZM steel coil nyaeta 10 nepi ka 20 kali leuwih hade tinimbang panas-dip séng-coated cadar baja jeung 5 nepi ka 8 kali leuwih hade tinimbang panas-dip séng-5% aluminium alloy coated cadar baja.
2. lalawanan korosi unggulan kahontal dina cut ujung coil baja ZM kalawan pilem pelindung dumasar-séng rupa nu ngandung Al jeung Mg leaching tina lapisan palapis.(*1, *2: Diperkirakeun ku uji semprot uyah)
3. Punjul pencét formability Kalayan lapisan palapis harder na smoother ti panas-dip séng-coated cadar baja, coil baja ZM nembongkeun unggulan pencét formability contributing kana produktivitas luhur.
4. Pangurangan ongkos ngaliwatan ngaleungitkeun pos hot-dip galvanizing prosés ZM steel coil bisa nyumbang kana ngurangan waragad nyata - misalna, éta ngamungkinkeun pikeun ngurangan ongkos awal ngaliwatan omission prosés jeung siklus hirup ngurangan ongkos berkat lalawanan korosi unggulan na. 

Aplikasi

Aplikasi anu cocog pikeun coil baja ZM kalebet: konstruksi (panél gedong arsitéktur, panel perforated, facades logam, atap), otomotif, aplikasi pertanian (ngawadahan babi, gedong hoop, tong gandum, silos, jsb.), struktur imah héjo, HVAC industri, menara cooling, racking surya, decking beus sakola, kolam renang, tulisan tanda, facades guardrail, lingkungan basisir, trays kabel, kotak switch, decking baja jeung framing, sora / angin / halangan salju jeung loba aplikasi sejenna.

Aplikasi

Salaku Cina industri bahan logam ngarah usaha, dagang baja nasional jeung logistik "Saratus perusahaan iman alus", Cina usaha dagang baja, "Top 100 usaha swasta di Shanghai". Shanghai Zhanzhi industri Grup Co., Ltd., (pondok ka Zhanzhi Grup). ) nyokot "Integritas, Practicality, Inovasi, Win-Win" salaku hiji-hijina prinsip operasi na, salawasna persist dina putting paménta konsumén di tempat munggaran.

  • INTEGRITAS
  • WIN-WIN
  • PRAGMATIK
  • INOVASI

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami