A463 Aluminized Hot dip Aluminium coated Steel Coil

Hot-dip aluminium coated steel coil ngagabungkeun sipat mékanis tina coil baja cold-rolled kalawan ingetan lalawanan tinggi aluminium urang, pantulan panas, sarta lalawanan karat unggulan.

Urang bisa nyadiakeun layanan suplai langsung pikeun produk rengse
Urang bisa meta pikeun impor adat clearance
Kami wawuh jeung pasar Filipina sarta boga loba nasabah aya
Boga reputasi alus
img

A463 Aluminized Hot dip Aluminium coated Steel Coil

Fitur

  • Hot-dip aluminium coated steel coil ngagabungkeun sipat mékanis tina coil baja cold-rolled kalawan ingetan lalawanan tinggi aluminium urang, pantulan panas, sarta lalawanan karat unggulan.

spésifikasi

1.Bahan: ASTM A463, SA1C, SA1D, SA1E, DX54D, DX56D, jsb.
2.Ketebalan: 0.25-0.8mm
3.Width: ti 800mm mun 1250mm, sadayana aya
4.Coil Beurat: ti 3-8MT, nurutkeun pamundut customer urang
5.AS palapis: 12-25μm
6.Post-perlakuan tipe: Oiled, Non perlakuan
7.Technology: Hot dipped
8.Coating Lapisan panas dip aluminium coated baja:

Klasifikasi

Tipe I Aluminized

Tipe II AIuminized

Komponén tina pot molten

Al-Si (8-10%)

Al

Komponén lapisan alloy

detail (1) 

 detail (2)

Aplikasi

perlakuan lalawanan panas

Tahan cuaca (bahan konstruksi)

Fitur

>> Résistansi panas: paparan panjang ka suhu nepi ka 450 darajat Celsius ngabalukarkeun saeutik pisan parobahan dina ALCOAT sarta henteu mangaruhan kacaangan permukaan na pikaresepeun, dibandingkeun coil baja galvanized na coil baja tiis-digulung.

>> Reflectivity Panas: Beungeut elegan ALCOAT ngagambarkeun ngeunaan 80% panas dina suhu 450 darajat Celsius.Laju pantulanna dugi ka 95% dimana aya sinar infra red.Hal ieu ngajadikeun ALCOAT pilihan idéal pikeun ngahasilkeun pelat pemantul panas dina toasters, seuseuh, rentang gas sarta kompor minyak.

>> Résistansi korosi: Aluminium condong leuwih résistif batan Bungbulang, Mo, Cr, W, Cd, Fe, Zn.Tapi kusabab pilem aluminium oksida sorangan boga stabilitas alus, jadi résistansi korosi permukaan salian bagian tina kaayaan lingkungan, leuwih hadé ti coil galvanized.

>> Kinerja lingkungan Héjo: Ieu teu ngabahayakeun pikeun awak manusa, mangrupa produk panyalindungan lingkungan, plating aluminium bisa pinuh didaur ulang.

>> Performance processing: pelat baja Aluminized bisa diolah dina cara nu sarua salaku pelat baja lianna

>> Weldability: Kusabab aluminium lemes, éta gampang beungkeut, sarta kusabab konduktivitas listrik na kuat, bagian dilas boga dissipation panas alus teuing.Sajaba ti éta, kusabab palapis nu leuwih luhur ti titik lebur galvanized, teu gampang ngalir, sarta aréa lebur leutik, jadi teu perlu ngagunakeun plat baja galvanized sakumaha arus tinggi.

>> Penampilan permukaan: Mibanda caang lila-langgeng, résistansi korosi hadé tur lalawanan weathering.

Aplikasi

1) Komponén otomotif: muffler, pipa knalpot, tanki bahan beuleum
2) Parabot: kompor listrik, rentang gas, mesin roti, alat keur manggang roti, frying pan, dryer, AC, exchanger panas, stovepipe, pre-manaskeun, dryer, saluran, alat keur ngagolakkeun, oven gas, rice cooker.
3) Pangwangunan: Tembok sareng hateup pabrik kimia, témbok tahan seuneu

Aplikasi

Salaku Cina industri bahan logam ngarah usaha, dagang baja nasional jeung logistik "Saratus perusahaan iman alus", Cina usaha dagang baja, "Top 100 usaha swasta di Shanghai". Shanghai Zhanzhi industri Grup Co., Ltd., (pondok ka Zhanzhi Grup). ) nyokot "Integritas, Practicality, Inovasi, Win-Win" salaku hiji-hijina prinsip operasi na, salawasna persist dina putting paménta konsumén di tempat munggaran.

  • INTEGRITAS
  • WIN-WIN
  • PRAGMATIK
  • INOVASI

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami